Chlieb (Bread)

 
4
7 147
Značky

Stránka 1 z 1 - 2 položiek celkom

  • Puccia Salentina 230g Kód: 590
    Vypredané Značka: iContadini

    Jemná a chutná, taká je puccia zo Salenta. Prírodne kvasený chlieb pečený na kameni, je jeden zo symbolov našej regionálnej kuchyne. Je súčasťou street foodu, ale aj zároveň veľká rodinná tradícia, ako sú "pucce", ktoré sa pripravujú na oslavu 8.decembra vtedy sa nikto nevrhne na predvianočnú diétu, keď je tento chlieb všade navôkol. Pečú sa na 250°C asi 5 minút. Potom si ich ľubovolne naplníte či už šunkou, salámou, zeleninou, rybami alebo syrom a môžte ich dať podľa potreby ešte znovu zapiecť. Určite stojí za vyskúšanie.

    Soft, tasty, fragrant. Salento’s “puccia”, natural rising bread cooked on stone, is one of the symbols of our regional gastronomy. It is street food but also food with a great family tradition, such as the “pucce” that are prepared for the 8th of December celebration and no one sticks to the pre-Christmas diet when “pucce” are around. They are cut and stuffed with meat, fish, vegetables and cheeses. Then they are oven baked at 250 degrees Celsius for the time necessary to make them tasty and succulent. Here we propose them enriched with our preserves and our vegetables, which with the heat release all the fragrance of Apulia. Let yourself be inspired by the best of Salento!

    €4
  • download (1) Kód: 587
    Vypredané Značka: iContadini

    Voda, múka, kvasinky. Frisella je nesmrteľná. Každý človek z Apulie to vie, keď ich ochutná a znovu objaví chute domova. Frisella pochádza z kuchyne "chudobných" zo Salenta,a le stala sa delikátnou až dokonca gurmánskou pochúťkou, záleží na vašej predstavivosti a apetíte. Ručne spracované cesto s dvojitým pečením robí tento chlieb chutným a pórovým. Namáča sa na pár sekúnd do vody, odľa vašej potreby a ochucuje sa rôznymi paté a nakladanou zeleninou. Predstavivosť a tvorivosť necháme na vás. Najtradičnejšia frisella sa však podáva s čerstvou paradajkou, oregánom, extra panenským olivovým olejom a soľou. 

    Water, flour, yeast. Frisas are timeless Every person from Apulia know this when,tasting one, rediscovers the flavours of home. Frisa comes from the “poor” cuisine of Salento, but becomes delicious or even gourmet depending on the imagination and appetite.The hand kneaded dough, double baked make this toasted
    bread tasty and porous. It is soaked in water for thirty seconds and seasoned according to our simple recipes, using our products. Extra virgin olive oil, tomato, oregano and salt are the most traditional ingredients. But here we offer it in different variations, as many as there are our vegetables. Whether it is made of wheat or barley, it is always exceptional. But it is the seasoning that makes each frisa unique. Unleash your imagination and amaze!

    €6,50

Stránka 1 z 1 - 2 položiek celkom