Olivový olej zo zelených olív 500ml

Neohodnotené
 
Zväčšiť
 

Za studena lisovaný extra panenský olivový olej získaný z ručne vyberaných čiernych olív. Výrazný charakter  s intenzívnou vôňou čertsvých olív a jenoua rómou artičokov a divých bylín. Plná, vyvážená chuť, jemne korenistá.

A cold pressed extra virgin olive oil obtained by handselected green olives. A distinct character with the intense fragrance of fresh olives and a slight aroma of artichoke and wild herbs. A full-bodied, balanced flavour that is spicy.

Dostupnosť Vypredané
€27
Kód tovaru 893
Značka Gonnelli 1585
Kategória Gonnelli 1585
Položka bola vypredaná...
 

Výrobná oblasť olív: v okrese Florencie, Arezzo, Sieny a najlepších talianskych oblastí

Odroda: talianske odrody

Perióda zberu: od októbra do decembra

Čas spracovania: do 15 hodín od zberu olív

Čistenie olív: odstránenie stopiek a listov používaním patentovaných mechanizmov a olív, ktoré sa premývajú čistou vodou

Spacovanie: nepretržitá uzavretý cyklus pod dusíkom. Extrakcia pri kontrolovanej teplote(extrakcia za studena) za neprítomnosti kyslíka.

Filtrovanie: čistá celulóza

Skladovanie: pri kontrolovanej teplote v nádobe z nehrdzavejúcej ocele bez kyslíka, pod dusíkom

Fľaškovanie: automatické pod dusíkom s čistením fliaš a automatickou reguláciou hladiny

Bezpečnosť: jednorázové fľaše bez možnosti doplnenia

Chuť: buket nezrelých zelených olív s bylinnými tónmi a artičokmi, harmonická chuť medzi pikantnou a horkou chuťou

Farba: smaragdovo zelená až zlato žltá

Odporúčané na: ideálne k mäsu a grilovanej zelenine. Excelentné na carpaccio a do šalátov.

 

Production area of ​​the olives: in the provinces of Florence, Arezzo, Siena and/or from the best italian areas.
Cultivar: italian varieties.
Period of harvest: from October to December.
Processing times: within 15 hours of the picking.
Cleaning olives: removal of stems and leaves using patented machines and olives washing.
Processing: a continuous airtight cycle, under nitrogen. Extraction at a controlled temperature (cold extraction) in absence of oxygen.
Filtering: pure cellulose.
Storage: at a controlled temperature in stainless steel containers, in absence of oxygen, under nitrogen.
Bottling: automatic under nitrogen with bottle cleaning and automatic level control.
Security: non-refillable cap.
Fragrance: intense freshness of green olives.
Taste: bouquet of unripe fresh olives with herbaceous notes and artichoke. Harmonic with a balance between a spicy and bitter flavor.
Color: emerald green almost a golden yellow.
Recommended on: perfect on meat and grilled vegetables. Excellent on carpaccio and salad.

Hmotnosť 0.85 kg