Artičoky alla crudaiola 230g

Neohodnotené
 
Zväčšiť
 
  • 1 z 2

Malé, jemné a chutné, tieto artičoky sú autoktónna odroda nazvaná "bindisino". Pestovanie začína na začiatku októbra a zber v apríli. Čerstvé artičoky sa od zberu musia do 8 hodín spracovať. Tento typ artičoku je veľmi jemný. Odstránime listy a postupne s malým nožom ho opracujeme až sa dostaneme do stredu. Potom sa obvarí a dáva do extra panenského olivového oleja. Žiadne iné ingrediencie sa nepridávajú. Chrumkavé s jemnou chuťou sa najlepšie vychutnajú sami o sebe, okrem toho ich môžte pridať do šalátov alebo akéhokoľvek jedla na zvýraznenie chutí, ktorá sa zabezpečí vďaka ich čertvosti. Má veľmi dobré účinky aj na zdravie -znižuje cholesterol a čistí črevá a močový mechúr.

Small, tender and appetizing, these artichokes are an autochthon variety named “brindisino”. The cultivation starts in the beginning of October and the picking in April. The fresh artichokes end their working process within eight hours of being picked. This kind of artichoke is very tender. We remove the leaves and we turn it by hand with a small knife. Then it is scalded and is put in extra virgin olive oil. No other ingredients or spices are added in order to valorize the unique taste of this product. Crunchy, with a mild flavour, they are delicious when eaten on their own, ideal for garnishing fresh salads and perfect for enhancing and adding
value to any dish, thanks to their natural freshness. This artichoke is a true cure-all: it helps lower cholesterol levels, stimulate diuresis and regularise the intestinal functions.

Dostupnosť Vypredané
€12
Kód tovaru 581
Značka iContadini
Kategória iContadini
Položka bola vypredaná...
 

Zloženie: artičoky 65%, extra panenský olivový olej 30%, jablčný ocot, nerafinovaná morská soľ, citrónová šťava

Ingredients: artichokes (65%), extra virgin olive oil (30%), apple vinegar, unrefined sea salt, lemon juice.

Hmotnosť 0.42 kg