Puccia Salentina 230g

Neohodnotené
 
  • 1 z 2

Jemná a chutná, taká je puccia zo Salenta. Prírodne kvasený chlieb pečený na kameni, je jeden zo symbolov našej regionálnej kuchyne. Je súčasťou street foodu, ale aj zároveň veľká rodinná tradícia, ako sú "pucce", ktoré sa pripravujú na oslavu 8.decembra vtedy sa nikto nevrhne na predvianočnú diétu, keď je tento chlieb všade navôkol. Pečú sa na 250°C asi 5 minút. Potom si ich ľubovolne naplníte či už šunkou, salámou, zeleninou, rybami alebo syrom a môžte ich dať podľa potreby ešte znovu zapiecť. Určite stojí za vyskúšanie.

Soft, tasty, fragrant. Salento’s “puccia”, natural rising bread cooked on stone, is one of the symbols of our regional gastronomy. It is street food but also food with a great family tradition, such as the “pucce” that are prepared for the 8th of December celebration and no one sticks to the pre-Christmas diet when “pucce” are around. They are cut and stuffed with meat, fish, vegetables and cheeses. Then they are oven baked at 250 degrees Celsius for the time necessary to make them tasty and succulent. Here we propose them enriched with our preserves and our vegetables, which with the heat release all the fragrance of Apulia. Let yourself be inspired by the best of Salento!

Dostupnosť Vypredané
€4    
Kód tovaru 590
Značka iContadini
Kategória iContadini
 

Zloženie: múka z tvrdej PŠENICE 35%, voda, hladká PŠENIČNÁ múka, prírodný kvások 7%, extra panenský olivový olej 3%, jódová soľ 2%, PŠENIČNÉ klíčky 1%, konzervant: kyselina askorbová, propionát vápenatý. Môže obsahovať stopy po mlieku, sóji a sezame.

Ingredients: durum WHEAT flour (35%), water, ‘0’ soft WHEAT flour, natural yeast (7%), extra virgin olives oil (3%), iodized salt (2%), WHEAT germ (1%), preservants: sorbic acid, calcium propionate. May contain milk,soy, sesame seeds.

Hmotnosť 0.25 kg