Paté zo sušených paradajok 230g

Neohodnotené
 
  • 1 z 2

Dlhé paradajky sú kultivované na otvorenom poli v mesiacoch apríl až máj a potom sa ručne oberajú v júli a auguste. Po obratí sa umyjú, vyselektujú, nakrájajú na malé kúsky zasolia a nechajú sa sušiť na slnku po dobu 4-5 dní. totot je tradičná južanská metóda, ktorú ich naučil starý otec. Potom je to znova selekcia a umývanie vo vode a jablčnom octe. V tomto bode sa zmixujú spolu s kaparami a inými stredozemnými koreninami. Nakoniec sa paté zaleje olivovým olejom. Na to, aby sa získalo 1kg paradajkového paté potrebujete približne 10kg čerstvých paradajok.

The long tomatoes are cultivated in open field in our farm in the months of April and May and they are picked by hand in July and August. Once picked, they are washed, selected, cut by hand, salted and laid in the sun on desiccation frames for 4-5 days. That’s a natural method, a traditional technique handed us down by our grandpa. Then, there’s a new selection and a rewashing with water and apple vinegar. At this point they are mixed together with capers of Racale and Mediterranean spices. The paté is then put in extra virgin olive oil. To obtain 1 Kg of dried-tomatoes for the pie, we need about 10 Kg of fresh tomatoes.

Dostupnosť Vypredané
€7,50    
Kód tovaru 566
Značka iContadini
Kategória iContadini
 

Zloženie: paradajky sušené na slnku 57%, extra panenský olivový olej 34%, kapary, cibuľa, jablčný ocot, nerafinovaná morská soľ, citrónová šťava

Ingredients: sundried tomatoes (57%), extra virgin olive oil (34%), capers, onion, apple vinegar, unrefined sea salt, lemon juice.

Hmotnosť 0.42 kg