Paté zo zelených paradajok 230g

Neohodnotené
 
  • 1 z 2

Zelené paradajky zo Salenta sú pestované na otvorenom poli v mesiaci máj a v júli sa ručne zberajú, keď ešte paradajky sú stále zelené. Vyselektujú sa, umyjú, nakrájajú na kúsky a nechajú ich zrieť zasypané pod soľou. Táto stará tradičná južanská metóda im bola zverená ich starým otcom. Po tomto kroku zelené paradajky sa rozmixujú spolu s kaparami a ostatným stredozemnými koreninami. Nakoniec sa paté zaleje olivovým olejom. Tento produkt si vyžaduje čas a starostlivosť, ale výsledok je excelentný. Ich stará mama pripravovala toto špeciálne paté a teraz sú veľmi hrdí, že sa im podarilo dosiahnúť takú istú kvalitu.

The green tomatoes of Salento are cultivated in open field in the month of May and are picked by hand in July, when the tomatoes are still green. They are washed, selected, cut into slices and laid to mature under salt. This old typical technique of the southern tradition was handed us down by our grandfather. After this step the green tomatoes are ground together with capers of Racale and other Mediterranean spices. The pie is then put in extra virgin olive oil. This product requires time and care but the result is absolutely excellent. Our grandmothers prepared this special paté in the past and we are really very proud to have maintained the same excellence!

Dostupnosť Skladom (3 ks)
€7,50    
Kód tovaru 563
Značka iContadini
Kategória iContadini
 

Zloženie: zelené paradajky 30%, baklažán, extra panenský olivový olej 25%, kapary, cibuľa, jablčný ocot, nerafinovaná morská soľ, citrónová šťava

Ingredients: green tomatoes (30%), eggplant, extra virgin olive oil (25%), capers, onion, apple vinegar, unrefined sea salt, lemon-juice.

Hmotnosť 0.42 kg