Kuchynské nože

Kuchynské nože Saladini sú vhodné na použitie v domácnosti, ale aj v profesionálnom prostredí. Nože z tejto kategórie sú vyrábané tradičnými kováčskymi metódami. Vysokokvalitná oceľ je spracovávaná kladivom, ručne opracovaná, zakalená, prepojená s rukoväťou a následne naostrená. Dlhoročné skúsenosti a zručnosť majstrov umožňujú používanie prírodných materiálov ako sú tradičný volský roh, olivové drevo a byvolí roh. Rukoväte nožov sú vyrábané z jedného kusu materiálu, nie sú nitované, čo zabezpečuje väčšiu odolnosť voči vonkajším prostriedkom ako je infiltrácia vody a nečistôt, ktoré môžu v priebehu času narušiť integritu rukoväte.

 
67
158 167158
Značky

Stránka 1 z 2 - 14 položiek celkom

  • 5013 spelucchino Kód: 5013/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Tento nôž je malý a praktický pri lúpaní zeleniny a ovocia.

    od €61
  • 5005O set arrosto Kód: 5006/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Táto servírovacia vidlica je nevyhnutný nástroj k nôžu na varené/pečené mäso. Vidlica sa používa na udržanie stability mäsa keď je ešte príliš horúce alebo príliš veľké. Klasická servírovacia vidlica má dve rovné a tenké špičky na držanie mäsa, aby sa nerozpadlo a okrúhle zakončenie vidlice slúži na to, aby sme ho dokázali udržať pevne. Hrot musí byť dostatočne dlhý, aby sa dostal cez mäso a udržal ho stabilne na krájacej doske.

    od €85
  • 5003B coltello pane Kód: 5003/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Nôž na chlieb je bežným nástrojom vo všetkých kuchyniach. Jeho hlavnou črtou je zúbkovaná čepeľ, ktorá umožňuje perfektný rez chleba.

    od €110
  • 5005B coltello arrosto Kód: 5005/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Perfektný nôž na krájanie vareného/pečeného mäsa býva zvyčajne ohybný, dlhý a má čistý rez. Dĺžka čepele musí byť v pomere k veľkosti mäsa, aby sme mohli nakrájať perfktné mäso.

    od €110
  • 5007O coltello salumi1 Kód: 5007/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    V kuchyni sa používa na všetky druhy salám, klobás, mortadellu, tlačenku a podobne. Má širokú čepeľ, aby lepšie odrezal rovnomernú časť a dalo sa sním pohodlne manipulovať.

    od €110
  • 5001O coltello prosciutto2 Kód: 5001/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Krájanie šunky/prosciutta nie je ľahká záležitosť najmä ak sa vykonáva nesprávnymi nástrojmi. Nôž na krájanie šunky musí mať ohybnú čepeľ, aby sa dal lepšie riadiť rez a získať požadovanú hrúbku šunky. Čepeľ nesmie byť príliš veľká a špička noža musí byť zaoblená. Správny pomer medzi dĺžkou a flexibilitou je veľmi dôležitý.

    od €110
  • 5002B coltello disosso1 Kód: 5002/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Tento druh noža má stredne dlhú čepeľ. Je využívaný najmä mäsiarmi, ale môže byť využiteľný aj na doma na hydinu alebo zajace. Je to zrejme jediný nôž, ktorý sa môže držať ako dýka. Špička noža musí byť ostrá a pevná, aby zaručila dokonalý výsledok.

    od €110
  • 5000B acciarino Kód: 5000/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Ocieľka je nevyhnutnou súčasťou pri údržbe noža. Správnym ostrením noža sa môžte vyhnúť aj vo svojej domácnosti profesionálnemu ostreniu nožov. Je vyrobená z kovanej ocele a rukoväte z prírodných materiálov.

    od €115
  • 5009B trinciantino1 Kód: 5009/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Šéfkuchársky nôž je najbežnejším kuchynským nožom a používa sa na mäso aj zeleninu. Môže byť rôznych veľkostí, ale funkčnosť je rovnaká: čepeľ je tuhá a ostrá, má predĺženú pätu a čistý a odolný rez. Čepeľ nesmie byť vôbec ohybná, aby zabezpečila rovnaký rez plátkov s rovnakou hrúbkou od začiatku do konca. Tento nôž je klasika v kuchyni.

    od €120
  • 5004B coltello trinciante Kód: 5004/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Šéfkuchársky nôž je najbežnejším kuchynským nožom a používa sa na mäso aj na zeleninu. Môže byť rôznych veľkostí, ale funkčnosť je rovnaká: čepeľ je tuhá a ostrá, má predĺženú pätu a čistý a odolný rez. Čepeľ nesmie byť vôbec ohybná, aby zabezpečila rovnaký rez plátkov s rovnakou hrúbkou od začiatku do konca. Tento nôž je klasika v kuchyni.

    od €120
  • 5011B coltello filetto Kód: 5011/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Filetovací nôž je nevyhnutný nástroj pri filetovaní rýb, čo je náročná práca pokiaš nemáte správny nástroj. Biele rybie mäso je naozaj veľmi delikátne, preto musí byť čepeľ po celej dĺžke zaoblená a najmä na vrchu. Čepeľ musí byť veľmi ohybná.

    od €135
  • 5017O coltello millefoglie1 Kód: 5017/OLI
    Na objednávku Značka: Saladini

    Nôž so zúbkovou čepeľou vhodný na krehké dezerty ako je millefoglie. 

    od €135
Ďalšie produkty

Stránka 1 z 2 - 14 položiek celkom