Mancini

Rodina Mancini produkuje prémiové cestoviny z pšenice, ktorú si sami pestujú na svojom 10 hektárovom pozemku na poliach v Le Marche v strednom Taliansku. Už tri generácie pracujú v tomto krásnom prostredí nedotknutej krajiny. Zber zrna prebieha v júni a v júli a potom sa na rotáciu vysádza slnečnica a fazuľe "fava" (zelené fazuľky). Na to aby ste dosiahli výživné a dobre ochutené cestoviny musíte začať od kvality a druhu tvrdej pšenice. Preto sa rodina Mancini rozhodla, vypestovať svojú vlastnú pšenicu z ktorej robia cestoviny. Postavili na mieru malú továreň priamo uprostred svojho pola, aby mali kvalitu pšenice neustále pod kontrolou v každej fáze produkcie. Používajú bronzové sitá pre všetkých 11 druhov cestovín, ktoré vyrábajú. dodávajú cestovinám rustikálnu textúru, ktorá pomáha udržať lepšie omáčku. Cestoviny sú pomaly a jemne sušené, aby sa zachovali všetky nutričné hodnoty a chuť. Dnes Massimo Mancini je vedený znalosťamis vojho starého otca Mariana a spolu so svojím otcom Giuseppem produkujú jednu z najlepších výberových cestovín v Taliansku.

So spoločnosťou Mancini spolupracujeme už od roku 2014. Predávame ju v našom showroome a taktiež z nej varíme. Veľmi dobre sa s cestovinou pracuje a taktiež fantasticky chutí. Je to cestovina, ktorú používajú najlepšie reštaurácie ohodnotené hviezdou Michellin po celom svete.

 

Our family produces top-quality pasta from wheat we grow in 10 hectares of our own fields in Le Marche, central Italy. We’ve worked this land for three generations in the unspoiled countryside of this beautiful hilly area. We harvest the grain in June and July, and rotate the fields with other crops like sunflowers and fava beans.
To get nutritious, well-flavored pasta, you need to start with the best varieties of hard, durum wheat. That’s why we decided to grow our own and to make our pasta only from this freshly ground wheat.
We built a custom-designed, small factory right in the middle of the wheat fields so we could control the quality of our wheat and every stage of the pasta production.
We use bronze dies for the eleven pasta shapes we produce: they give an artisanal, textured finish to the pasta that makes it hold its sauces better. The pasta dries slowly at gentle temperatures so it retains all its wheat flavor and nutrients.
Today, Massimo Mancini is guided by the teachings of his late grandfather, Mariano, as he works alongside his father, Giuseppe, to produce some of Italy's finest pasta.

 
5
8 158
Značky

Stránka 1 z 2 - 21 položiek celkom

  • bucatini 3 Kód: 260
    Skladom (1 ks) Značka: Mancini

    Bucatini majú priemer 2,9 mm s 0,8 mm dierou v strede cestoviny a dĺžkou 260 mm. Doba varenia je 5-7 minút.

    Bucatini have a diameter of 2,9 mm with a central hole of 0,8 mm and a length of 260 mm. Their cooking time is between 5 and 7 minutes.

    €5,95
  • fusilli 3 Kód: 272
    Vypredané Značka: Mancini

    Fusilli majú priemer 12 mm a dĺžku 40 mm. Doba varenia je 7-9 minút.

    Fusilli have a diameter of 12 mm and a length of 40 mm. Their cooking time is between 7 and 9 minutes.

    €5,95
  • 50863776 831590733845895 4526802516853977840 n Kód: 275
    Vypredané

    Fusilli Lunghi majú priemer 12 mm a dĺžku 80 mm. Doba varenia je 8-10 minút.

    Fusilli lunghi have a diameter of 12 mm and a length of 80 mm. Their cooking time is between 8 and 10 minutes.

    €5,95
  • linguine 3 Kód: 257
    Vypredané Značka: Mancini

    Linguine majú dĺžku 260 mm a elipsovité zakončenie so šírkou 4,4 mm a hrúbkou 1,36mm. Doba varenia je 6-8 minút.

    Linguine have a length of 260 mm, a section of elliptical shape 4,4 mm wide and are 1,36 mm thick. Their cooking time is between 6 and 8 minutes.

    €5,95
  • maccheroni 2 Kód: 269
    Vypredané Značka: Mancini

    Maccheroni majú priemer 12 mm a dĺžku 40 mm. Doba varenia je 7-9 minút.

    Maccheroni have a diameter of 12 mm and a length of 40 mm. Their cooking time is between 7 and 9 minutes.

    €5,95
  • 02mezze maniche 2 Kód: 278
    Vypredané Značka: Mancini

    Mezze Maniche majú priemer 19,2 mm a dĺžku 20 mm. Doba varenia je 7-9 minút.

    Mezze maniche have a diameter of 19,2 mm and a length of 20 mm. Their cooking time is between 7 and 9 minutes.

    €5,95
  • paccheri 3 Kód: 287
    Vypredané Značka: Mancini

    Paccheri majú priemer 30 mm a dĺžku 50 mm. Doba varenia je 12-14 minút.

    Paccheri have a diameter of 30 mm and a length of 50 mm. Their cooking time is between 12 and 14 minutes.

    €5,95
  • penne 3 Kód: 266
    Vypredané Značka: Mancini

    Penne majú priemer 12 mm a dĺžku 45 mm. Doba varenia je 7-9 minút.

    Penne have a diameter of 12 mm and a length of 45 mm. Their cooking time is between 7 and 9 minutes.

    €5,95
  • pennette rigate 1 Kód: 263
    Vypredané Značka: Mancini

    Pennette rigate majú priemer 7mm a dĺžku 40 mm. Doba varenia je 6-8 minút.

    Pennette rigate have a diameter of 7 mm and a length of 40 mm. Their cooking time is between 6 and 8 minutes.

    €5,95
  • 04rigatoni 2 Kód: 281
    Skladom (> 5 ks) Značka: Mancini

    Rigatoni majú priemer 19,2 mm a dĺžku 45 mm. Doba varenia je 7-9 minút.

    Rigatoni have a diameter of 19,2 mm and a length of 45 mm. Their cooking time is between 7 and 9 minutes.

    €5,95
  • spaghetti 3 Kód: 245
    Vypredané Značka: Mancini

    Spaghetti majú priemer 2,2 mm a dĺžku 260mm. Doba varenia je 9-11 minút.

    Spaghetti have a diameter of 2,2 mm and a length of 260 mm. Their cooking time is between 9 and 11 minutes.

    €5,95
  • 01chitarra 2 Kód: 254
    Skladom (1 ks) Značka: Mancini

    Spaghetti alla Chitarra majú dĺžku 260 mm a štvorcové zakončenie s hranou dlhou 2,08mm. Doba varenia je 6-8 minút.

    Spaghetti alla chitarra have a length of 260 mm and a square section with a 2,08 mm side. Their cooking time is between 6 and 8 minutes.

    €5,95
Ďalšie produkty

Stránka 1 z 2 - 21 položiek celkom