Molino Quaglia

STABILNÁ MÚKA PO CELÝ ROK.

V mlyne Quaglia zameriavajú svoju pozornosť na stabilitu múky. Petra je najstabilnejšou múkou na trhu, čo znamená, že sa jej najlepšie darí v rôznych druhoch cesta. Technológia mletia zohráva dôležitú úlohu v mlyne Quaglia. Vždy hľadajú nové, inovatívne procesy, aby mohli zlepšiť svoje múky a garantovať dokonalé cesto. Vyvíjajú nové technológie, aby kvalita múky bola bezkonkurenčná. Mlyn Quaglia je miesto kde sa z múky stáva umenie. Veria, že je najpodstatnejšie skombinovať vysoko kvalitné ingrediencie s pokrokovými technológickými zručnosťami na to, aby získali perfektné pekárenské výrobky. Múka Petra môže byť trvalo udržateľná, konvečná alebo ekologická ako výsledok rôznych poľnohospodárskych tchník. Melie sa jedinečnou technikou na kameni alebo v liatinových valcoch. V oboch prípadoch tento priemyselný proces garantuje maximum ochrany jedla aká sa dá dnes dosiahnúť. Petra je výberová múka, ktorú používajú najlepší pekári, cukrári a šéfkuchári pretože si zachováva stabilitu a má plnú charakteristickú chuť.

Projekt za múkou Petra začal v roku 2006. Rodina Quaglia si uvdomila, že je potrebné zmeniť pohľad na múku a znovu potvrdiť jej dôležitosť ako najbežnejšej a jednoduchej igrediencie v ľudskej strave s cieľom zabezpečiť zdravšiu výživu, berúc do úvahy výživové a klimatické zmeny. Po druhej svetovej vojne múka postupne strácala svoje výživové hodnoty a charakteristické vlastnosti používaním rôznych druhov semien. To viedlo na trhu k uniformite farby, kvality a nutričných hodnôt múky. Petra je jedinečná múka, ktorá vyniká medzi konkurenciou. Dnes predstavuje širokú škálu vysokej výkonnosti, výraznej štruktúri, farby a chuti.

STABLE FLOURS THROUGHOUT THE YEAR.

At Molino Quaglia, we focus our attention on the stability of flours. Petra is the most stable flour on the market, which means that it performs at its best in different kinds of dough. Milling technology plays a vital role in Molino Quaglia. We are always looking for new processes and innovative solutions in order to improve the performances of flours and guarantee perfect doughs. In our mill, we develop new technologies in order to make the unparalleled quality of Petra flour tangible and visible. Molino Quaglia is the place “where flour becomes art”, as our motto says. We strongly believe that it is essential to combine our high quality ingredients with advanced technical skills in order to obtain perfect bakery products. Petra flour can be sustainable, conventional or organic as a result of different agricultural techniques. It is milled using the unique augmented stone milling process or cast-iron cylinders. In both cases, our industrial process guarantees the maximum food safety achievable today and an easy-to-use flour. Petra is chosen by the best bakers, pastry and pizza chefs and cooks because it remains stable over time and has a rich and distinctive flavor.

The project behind Petra started in 2006 in Molino Quaglia. The Quaglia family realized that there was a need to reaffirm the importance of flour, the most common and simple ingredient of the human diet, in order to ensure a healthier diet, taking also into account the nutritional and climate change aspects. Starting from the second post-war period, flour has slowly lost its nutritional values and the characteristic properties given by the different kinds of seeds used. This has led to a uniformity of the quality, the color and nutritional values of the flours on the market. Petra is a unique flour that stands out compared with other products available. Today, Petra presents a wide variety of  flour  that guarantees high performance and distinctive texture, color and flavor. 

 
5
15 1515
Značky

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom

  • petra 7220 granpasta Kód: 449
    Skladom (5 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Hladká múka typu 00. Patrí do kategórie silných múk, ktorá má vysokú schopnosť absorbovať tekutiny a zaručuje stabilitu cesta pri pečení. Bola navrhnutá na výrobu čertsvých cestovín. Vhodná pre ručné aj strojové spracovanie. Múka neobsahuje antioxidanty, ale aj napriek tomu si zachováva sviežu, živú farbu. Vďaka vysokému stupňu rafinácie dosiahnutého pokročilou technológiou mletia si zachováva najlepšie vlatnosti bez primiešavania iných typov múk alebo zrna.

    Mix of Italian and EU common wheat of certified origin. High quality of proteins that develop a strong and properly extensible gluten. High quality of starch that quickly absorbs and binds the liquids. High refinement obtained through a special extraction process that does not require antioxidants or other additives. Thanks to these characteristics ensures: a fresh pasta that is flavourful and has the taste and aroma of wheat. Workability both by hand and machine. It can be rolled out easily and does not tear if extremly thin. It keeps colour and flavour unchanged. It does not overcook. It does not cloud the water.

    €5,50
  • 1 small Stobbe 2017 3 3 MQ 133 white bagsMQ 133 2017 3 2 catalogue shoot D3 3295 Kód: 440
    Skladom (2 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Pšeničná múka mletá na kameni. Ideálne pre všetky typy chleba (ciabatta, bagety, okrúhle chleby) menšie a väčšie  sladké a slané kysnuté produkty, čerstvé vaječné aj bezvaječné cestoviny, klasickú pizzu, pizzu v plechu s dlhým kvasením.

    Common wheat with characteristics ideal for the types of finished product given. Extreme purity and wholesomeness of this product guaranteed by the modern stone grinding system. Ideal for all types of bread (ciabatta, baguette type loaf, round loaf) small and larger size sweet and savoury leavened products, puff pastry, fresh and egg pasta, deep pan and on peel pizza with long proving.

    €6,50
  • 3 small Stobbe 2017 3 3 MQ 133 white bagsMQ 133 2017 3 2 catalogue shoot D3 3309 PS6 Kód: 443
    Skladom (5 ks) Značka: Mulino Quaglia

    100% talianska pšeničná múka, pestované v integrovanom poľnohospodárskom systéme a sledované od poľa po mlyn, bez mykotoxínov, pesticídov a konzervantov. Ideálne pre všetky typy pizze, chlebové tyčinky, krekry a listkové cesto.

    100% Italian common wheat , grown with integrated agricultural systems and traced from field to Mill, without mycotoxin, pesticides and preservatives. Ideal for all types of pizza on a plate, deep pan pizza and on peel, bread sticks and crackers, puff pastry.

    €6,50
  • gluten free flour for bread and pizza 1 kg petra Kód: 446
    Skladom (1 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Exkluzívny prírodný produkt bez pridaných chemických látok. Špeciálne formulovaný pre celiatikov. Mix kukuričného škrobu, múky saraceno, ryžovej múky, vláknina psyllium, soli a cukru. Ideálne pre prípravu chleba a pizze. Je to produkt, ktorý je veľmi všestranný a ľahko spracovateľný. Táto múka je určená pre všetkých ľudí s alergiou alebo intolernaciou na lepok, ktorí sa nechcú vzdať vône a kvality tradičných pekárenských výrobkov s dôležitým prínosom vlákniny. 

    Exclusive natural product without any chemical additives. Specially formulated for celiacs. Mix of corn starch, flour saraceno, rice flour, psyllium fiber, salt and sugar. Ideal for bread and pizza. This gluten free flour is versatile and easy to process and is made for all people with allergy or intolerance for gluten, who do not want to give up the aroma and quality of traditional bakery products with important fiber benefits.

    €15

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom