Ryby (Fish)

 
6
19 1619
Značky

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom

  • Ančovičky v olivovom oleji 50g Kód: 596
    Skladom (> 5 ks) Značka: Yurrita

    Ančovičky z Kantabrijského mora sa nakupujú priamo na rybárskych lodiach pričom sa vyberajú len tie najčerstvejšie a optimálne ančovičky. Potom sú zasolené a uložené do tradičných plechoviek kde sú uskladnené najmenej 20 mesiacov. Filety ančovičiek sa pripravujú tradične ručne. Príprava dobrej ančovičky si vyžaduje tri faktory: dlhé zrejúce obdobie pri kontrolovanej teplote, solené ančovičky musia byť dobre vymyté, aby sa dosiahla správna slanosť a nakoniec ich perfektné porcovanie, aby sa odstránili všetky kosti.

    The Anchovies from the Cantabrian Sea are bought directly from the fishing boats, only selecting the freshest and optimum-sized anchovies. These are salted and packed in traditional cans and cured for at least 20 months. The anchovy fillets are prepared by hand and traditionally.Preparing a good anchovy requires three major factors: a long maturing period under a controlled temperature, the salted anchovies must be properly washed in order to achieve the right saltiness and finally slicing them “conscientiously” so as to cut and get rid of all the bones

    €6,50
  • Ančovičky v extra panenskom olivovom oleji 100g Kód: 602
    Skladom (2 ks) Značka: Yurrita

    Ančovičky z Kantabrijského mora sa nakupujú priamo na rybárskych lodiach pričom sa vyberajú len tie najčerstvejšie a optimálne ančovičky. Potom sú zasolené a uložené do tradičných plechoviek kde sú uskladnené najmenej 20 mesiacov. Filety ančovičiek sa pripravujú ručne podľa tradičných metód. Príprava dobrej ančovičky si vyžaduje tri faktory: dlhé zrejúce obdobie pri kontrolovanej teplote, solené ančovičky musia byť dobre vymyté, aby sa dosiahla správna slanosť a nakoniec ich perfektné porcovanie, aby sa odstránili všetky kosti.

    The Anchovies from the Cantabrian Sea are bought directly from the fishing boats, only selecting the freshest and optimum-sized anchovies. These are salted and packed in traditional cans and cured for at least 20 months. The anchovy fillets are prepared by hand and traditionally.Preparing a good anchovy requires three major factors: a long maturing period under a controlled temperature, the salted anchovies must be properly washed in order to achieve the right saltiness and finally slicing them “conscientiously” so as to cut and get rid of all the bones

    €13
  • Tuniak Bonito del Norte 190g Kód: 605
    Skladom (2 ks) Značka: Yurrita

    Tuniak dlhoplutvý sa loví v biskajskom pobreží v letných mesiacoch. Lovia sa tradičnými rybárskymi metódami na lodiach, ktoré rešpektujú morské rezervácie cez trvalo udržateľný manažment. Po starostlivom výbere najčertvejšieho tuniaka, rezaní a výbere brucha sa filety varia a čistia, aby sa zbavili vonkajšej kože. Robia to odborníci, ktorí už po generácie pracovali v konzervárskom a rybom priemysle. Keď sú filety čisté sú porcované nožom a uskladnené v olivovom oleji.

    The Lonfinned Tuna comes from the coast of the Bay of Biscay during the summer months. They are caught using traditional fishing methods by boats that respect marine reserves through sustainable fishing management. After carefully selecting the freshest Tuna, cutting and selecting the belly, the fillets are boiled and cleaned to get rid of the outer skin by expert hands who for generations have worked preparing these canned products. Once the fillets are clean, they are sliced “by knife” and packed in olive oil.

    €15,50
  • Ventresca z Bonito del Norte 112g Kód: 611
    Skladom (1 ks) Značka: Yurrita

    Tuniak dlhoplutvý sa loví v biskajskom pobreží v letných mesiacoch. Lovia sa tradičnými rybárskymi metódami na lodiach, ktoré rešpektujú morské rezervácie cez trvalo udržateľný manažment. Po starostlivom výbere najčertvejšieho tuniaka, rezaní a výbere brucha sa filety varia a čistia, aby sa zbavili vonkajšej kože. Robia to odborníci, ktorí už po generácie pracovali v konzervárskom a rybom priemysle. Keď sú filety čisté sú porcované nožom a uskladnené v olivovom oleji.

    The Lonfinned Tuna comes from the coast of the Bay of Biscay during the summer months. They are caught using traditional fishing methods by boats that respect marine reserves through sustainable fishing management. After carefully selecting the freshest Tuna, cutting and selecting the belly, the fillets are boiled and cleaned to get rid of the outer skin by expert hands who for generations have worked preparing these canned products. Once the fillets are clean, they are sliced “by knife” and packed in olive oil.

    €18,50

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom