Maslo s bielou hľuzovkou 85g

Neohodnotené
 
Zväčšiť
 

Tento produkt vznikol medzi prvými. Stefania Calugi mala nápad rozpustiť maslo a pridať do ňho kúsky hľuzovky. tento produkt je veľmi univerzálny- môže sa použiť na krutóny, bruschetty, na plnenie chebíkov, do cestovín a tiež na prípravu dezertov.

Product born from one of the first recipes of Stefania Calugi, who had the idea to melt the butter and join the slices of truffle: it is very versatile, since it can be used with croutons, bruschetta, to fill sandwiches with pasta dishes and also for the preparation of desserts.

Dostupnosť Skladom (5 ks)
€13    
Kód tovaru 620
Značka Stefania Calugi
Kategória Stefania Calugi
 

Zloženie: MASLO 94%, hľuzovka Tuber borchii Vitt. pôvod Taliansko 4%, biela hľuzovka Tuber magnatum Pico pôvod Taliansko 1%, soľ, aróma

Ochucovadlo na cestoviny, vajíčka a mäso. Stačí malé množstvo 8-10 g, aby ste dosiahli uspokojivý výsledok pre rôzne recepty.

 

Ingredients: BUTTER 94%, bianchetto truffle (Tuber Borchii Vitt.-origin Italy) 4%, white truffle (Tuber magnatum Pico - origin Italy) 1%, salt, flavouring 

Condiment for pasta dishes, eggs and meat characterized by a marked delicacy. Just a few grams per portion (about 8/10 g) are sufficient for recipes of any kind.

Hmotnosť 0.185 kg