Talianske delikatesy, Strana 3

 
2
49 1249
Značky
 
 
 
 

Stránka 3 z 15 - 170 položiek celkom

  • taglia paglia fieno matas 1 Kód: 0161
    Skladom (5 ks) Značka: Filotea

    Tradičná talianska cestovina. Výborná kombinácia klasických vaječných tagliatelle so špenátovými pre krásny, chutný a farený výsledok. Doba varenia 8 minút.

    Typical pasta of the Italian tradition. Very tasty combination of classical egg tagliatelle together with spinach for a very fine and coloured dish. Cooking time 8 minutes.

    €4,50
  • fettuccine 1 Kód: 0049
    Skladom (5 ks) Značka: Filotea

    Vaječná cestovina - 1cm hrubá. Výborná s mäsovými a rybími omáčkami. Doba varenia 3 minúty.

    A 1 cm-wide type of pasta. Delicious with meat and fish sauces. Cooking time 3 minutes.

    €4,90
  • pappardelle 1 Kód: 0034
    Skladom (5 ks) Značka: Filotea

    Najširší typ cestoviny, ktorú vyrábame. Výborne sa hodia s divinovými omáčkami. Doba varenia 5 minút.

    The widest cut we produce. Excellent with game sauces. Cooking time 5 times.

    €4,90
  • salatini parmigiano Kód: 383
    Vypredané Značka: Deseo

    Malé slané sušienky na báze extra panenského olivového oleja a parmezánu. Odporúčané víno: Sangiovese

    Savoury little biscuits made with extra virgin olive oil and parmigiano reggiano. Suggested match: Sangiovese wine.

    €5,30
  • salatini pesto Kód: 386
    Skladom (1 ks) Značka: Deseo

    Malé slané sušienky na báze olivového oleja a bazalkového pesta. odporúčané víno: Vermentino.

    Savoury little biscuits made with extra virgin olive oil and pesto genovese. Suggested match: Vermentino wine.

    €5,30
  • fettuccine al limone 1 Kód: 0056
    Skladom (5 ks) Značka: Filotea

    Vaječné cestoviny vyrobené z citrónovej šťavy zo sicílskych citrónov. Ideálne k makkýšom alebo so smotanovou omáčkou so šunkou a hráškom. Doba varenia 3 minúty. 

    Made with a juice of lemons from Sicily. They are perfect with a shellfish white sauce or with a cream, ham and peas sauce. Cooking time 3 minutes.

    €5,50
  • fettuccine spinaci 1 Kód: 0053
    Skladom (5 ks) Značka: Filotea

    Vaječné fettucine so špenátom v ceste. Výborné so zeleninovými omáčkami. Doba varenia 3 minúty.

    Fettucine with spinach in the dough. Delicious with vegetables sauces. Cooking time 3 minutes.

    €5,50
  • petra 7220 granpasta Kód: 449
    Skladom (2 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Hladká múka typu 00. Patrí do kategórie silných múk, ktorá má vysokú schopnosť absorbovať tekutiny a zaručuje stabilitu cesta pri pečení. Bola navrhnutá na výrobu čertsvých cestovín. Vhodná pre ručné aj strojové spracovanie. Múka neobsahuje antioxidanty, ale aj napriek tomu si zachováva sviežu, živú farbu. Vďaka vysokému stupňu rafinácie dosiahnutého pokročilou technológiou mletia si zachováva najlepšie vlatnosti bez primiešavania iných typov múk alebo zrna.

    Mix of Italian and EU common wheat of certified origin. High quality of proteins that develop a strong and properly extensible gluten. High quality of starch that quickly absorbs and binds the liquids. High refinement obtained through a special extraction process that does not require antioxidants or other additives. Thanks to these characteristics ensures: a fresh pasta that is flavourful and has the taste and aroma of wheat. Workability both by hand and machine. It can be rolled out easily and does not tear if extremly thin. It keeps colour and flavour unchanged. It does not overcook. It does not cloud the water.

    €5,50
  • Sale di Capperi 100gr 45351 Kód: 197
    Skladom (4 ks) Značka: La Nicchia

    Kaparová soľ bez kapár! Produkt, ktorý bol vždy považovaný za odpad z výroby, morská soľ nasiaknutá prírodnou vodou z kapár, ktorá vzniká pri zrení. Aróma a soľ sú tak dobre zmiešané prostredníctvom prírodného kvasiaceho procesu kapár. Zvýrazňuje chuť šalátov a najlepšie sa hodí na mäso, ryby a čerstvé syry. Môže obsahovať malé kúsky kapár.

    A caper-less caper salt! Long regarded as a waste product from the curing process, this sea salt is imbued with the
    vegetation liquid released by the caper. The aroma and salt are thus deeply intermingled
    through the caper’s natural fermentation process. It enhances fl avor in salads and is best
    used raw on meat and fi sh dishes and on fresh cheeses. May contain small pieces of caper.

    €5,50
  • Gallette Biancoperla 120g Kód: 878
    Vypredané Značka: Borgoluce

    Delikátne krekry vyrobené z Borgoluce kukurice. Len kukurica a kúsok soli sú jediné ingrediencie, ktoré sa používajú na výrobu našich krekrov. Galletty z Biancoperla kukurice sú stlačené a zohrievané na vysokej teplote. Potom vypukajú ako popcorn a znova sú stlačené a vytvarované do svojho tvaru. Výsledok je chrumkavý a chutný bez pridania iných tukov alebo príchutí. Odporúčame Vám výskušať tieto kukuričné krekry napríklad s tlačenkou alebo starostlivo vyberanými údeninami. Krekry sú bezlepkové a preto vhodné aj pre celiatikov. patria do prezídia Slow Food.

    Delicate crackers made with Biancoperla corn. Just Borgoluce corn and a pinch of salt, the sole ingredients used to make our crackers. The Biancoperla corn kernels are pressed and heated at high temperatures. Then they pop, like popcorn, and pressed again to give them shape.The result is crispy and tasty, without adding any fats or flavourings! We recommend you try our Biancoperla crackers with sopressa or Borgoluce charcuterie for a savoury snack. Our crackers are gluten-free and therefore suitable for celiacs. 

    €5,70
  • Lúpané paradajky S.Marzano DOP 420g Kód: 419
    Vypredané Značka: La Carmela

    Výberové talianske lúpané paradajky odrody San Marzano.

    Selected italian tomatoes variety of San Marzano.

    €5,90
  • bucatini 3 Kód: 260
    Skladom (> 5 ks) Značka: Mancini

    Bucatini majú priemer 2,9 mm s 0,8 mm dierou v strede cestoviny a dĺžkou 260 mm. Doba varenia je 5-7 minút.

    Bucatini have a diameter of 2,9 mm with a central hole of 0,8 mm and a length of 260 mm. Their cooking time is between 5 and 7 minutes.

    €5,95
Ďalšie produkty

Stránka 3 z 15 - 170 položiek celkom