Ančovičky v extra panenskom olivovom oleji 100g

Neohodnotené
 
Zväčšiť
 

Ančovičky z Kantabrijského mora sa nakupujú priamo na rybárskych lodiach pričom sa vyberajú len tie najčerstvejšie a optimálne ančovičky. Potom sú zasolené a uložené do tradičných plechoviek kde sú uskladnené najmenej 20 mesiacov. Filety ančovičiek sa pripravujú ručne podľa tradičných metód. Príprava dobrej ančovičky si vyžaduje tri faktory: dlhé zrejúce obdobie pri kontrolovanej teplote, solené ančovičky musia byť dobre vymyté, aby sa dosiahla správna slanosť a nakoniec ich perfektné porcovanie, aby sa odstránili všetky kosti.

The Anchovies from the Cantabrian Sea are bought directly from the fishing boats, only selecting the freshest and optimum-sized anchovies. These are salted and packed in traditional cans and cured for at least 20 months. The anchovy fillets are prepared by hand and traditionally.Preparing a good anchovy requires three major factors: a long maturing period under a controlled temperature, the salted anchovies must be properly washed in order to achieve the right saltiness and finally slicing them “conscientiously” so as to cut and get rid of all the bones

Dostupnosť Skladom (1 ks)
€13    
Kód tovaru 602
Značka Yurrita
Kategória Yurrita
 

Zloženie: filety ančovičiek (RYBA), extra panenský olivový olej, soľ. Po otvorení skladujte v chladničke a skonzumujte do 72 hodín.

Lovené v zóne FAO 27

Celé filety dobre očistené od kostí, bez rezov alebo poškodenia. Farba filetu je hnedo-červená pretože čas marinatúry v slanom náleve je kratší v porovnaní s väčšími ančovičkami. Na podnebí má filet dobrú konzistenciu, sú silné a odolné na skus, chuť je sladká s dobrou chuťou, ktorá nie je nikdy príliš silná, ale má komplexnú pozoruhodnú arómu . V Kantabrijskom mori majú ančovičky možnosť byť viac výživné vďaka viac okysličenej a chladnej vode v porovnaní so stredozemným morom, a to im robí väčšiu vrstvu tuku, ktorá robí mäso viac šťavnaté a pevné. Najkvalitnejšie ančovičky sa lovia v mesiacoch apríl až jún, tesne po zime kedy sa im nahromadil tuk.

Ingredients: fillets of anchovies(FISH), extra virgin olive oil, salt. Once open cover with olive oil and keep in refrigerator, consume within 72 hours.

FAO AREA: FAO 27

Fillets are boneless and intact, without cats or breaks, brown to reddish in colour because they matured in more salty brine for a shorter period compared to bigger anchovies 00. In Cantabrian sea anchovies live in more hydrogenated and cold water compared to the Mediterranean Sea. for this reason they develop a more compact and juicy meat, with more fat. Best quality anchovies are fished between April and June, when the fish has more amount of fat developed during the colder moths.

Hmotnosť 0.24 kg