Tuniak Bonito del Norte 190g

Neohodnotené
 

Tuniak dlhoplutvý sa loví v biskajskom pobreží v letných mesiacoch. Lovia sa tradičnými rybárskymi metódami na lodiach, ktoré rešpektujú morské rezervácie cez trvalo udržateľný manažment. Po starostlivom výbere najčertvejšieho tuniaka, rezaní a výbere brucha sa filety varia a čistia, aby sa zbavili vonkajšej kože. Robia to odborníci, ktorí už po generácie pracovali v konzervárskom a rybom priemysle. Keď sú filety čisté sú porcované nožom a uskladnené v olivovom oleji.

The Lonfinned Tuna comes from the coast of the Bay of Biscay during the summer months. They are caught using traditional fishing methods by boats that respect marine reserves through sustainable fishing management. After carefully selecting the freshest Tuna, cutting and selecting the belly, the fillets are boiled and cleaned to get rid of the outer skin by expert hands who for generations have worked preparing these canned products. Once the fillets are clean, they are sliced “by knife” and packed in olive oil.

Dostupnosť Skladom (2 ks)
€15,50    
Kód tovaru 605
Značka Yurrita
Kategória Yurrita
 

Zloženie: TUNIAK biely (Thunnus Alalunga), olivový olej, soľ

Celé pláty tuniaka, bielej farby s ružovými odtieňami bez poškodenia. Príjemne slaný a chrumkavý, vyvážený obsah tuku umožňuje ľahké oddelenie svalových pásov, prítomnosť olivového oleja nemení chuť. Slovo Bonito del Norte označuje iba tuniaky z Kantabrijskeho mora lovené počas letnej sezóny. dlhé varenie pri nízkej teplote umožňuje mäsu uchovať si dobrú textúru a pôvodnú chuť bez zmeny arómy. Delikátny sám od seba alebo so zeleninou, taktiež sa perfektne hodí do omáčok alebo plniek. Vyskúšajte si spraviť napríklad omáčku na "vitello tonnato".

Lovený v zóne FAO 27

Ingredients: white TUNA (Thunnus Alalunga) olive oil, salt

FAO area: FAO 27

Whole slices of tuna, white in colour with pink shades without crumbles. Pleasantly salty and crispy, the balanced fat content allows the muscle bands to separate easily remaining distinct from each other, the presence of olive oil does not alter the taste. The word Bonito del Norte is to indicate only the tuna of teh Cantabrian Sea caught in the summer season. Long cooking at low temperatures allows the meat to maintain a good texture and to preserve the original flavour without altering the aromatic bouquet. Delicious on its own or with vegetables, it is a perfect ingredients for sauces and stuffings, try it to make the sauce of vitello tonnato.

Hmotnosť 0.3 kg