Ventresca z Bonito del Norte 112g
Popis
Zloženie: biely tuniak (Thunnus Alalalunga) (RYBA), olivový olej, soľ
Lovený v zóne FAO 27
Celé pláty ventrescy(brucho bieleho tuniaka) z Bonito del Norte v olivovom oleji. Má bielu farbu s ružovými odtieňami, bez poškodenia. V ústach sa doslova rozplýva, má extrémne sladkú chuť a aromatickú rôznorodosť. Ventresca je najcennejšia časť tuniaka. Je umiestnená na bruchu tuniaka a tvori iba 2-3% z celej váhy ryby. Ručne sa spracuváva a taktiež sa separátne varí od iných častí. Ventresca má obsah tuku výrazne vyšší než priemerný tuniak- to ho robí mäkkší na podnebí a aj preto sa považuje za najcennejšiu časť.
Ingredients: white tuna (Thunnus Alalalunga (FISH), olive oil, salt
FAO area: FAO 27
Whole slices of Bonito del Norte ventresca (white tuna belly) in olive oil. White in colour with pink shades without crumbles. In the mouths it melts literally, with an extremly sweet taste and aromatic variety. Ventresca is the most precious part of tuna. It is placed on the fish's belly and accounts only 2-3% of the weight of whole tuna. It is separated manually and cooked separately from the rest of tuna. Ventresca has a fat content significantly higher than the average of tuna, for this reason it is considered the most precious part because it is much softer to the palate.
Hmotnosť | 0.15 kg |