Ventresca z Bonito del Norte 112g

Neohodnotené
 

Tuniak dlhoplutvý sa loví v biskajskom pobreží v letných mesiacoch. Lovia sa tradičnými rybárskymi metódami na lodiach, ktoré rešpektujú morské rezervácie cez trvalo udržateľný manažment. Po starostlivom výbere najčertvejšieho tuniaka, rezaní a výbere brucha sa filety varia a čistia, aby sa zbavili vonkajšej kože. Robia to odborníci, ktorí už po generácie pracovali v konzervárskom a rybom priemysle. Keď sú filety čisté sú porcované nožom a uskladnené v olivovom oleji.

The Lonfinned Tuna comes from the coast of the Bay of Biscay during the summer months. They are caught using traditional fishing methods by boats that respect marine reserves through sustainable fishing management. After carefully selecting the freshest Tuna, cutting and selecting the belly, the fillets are boiled and cleaned to get rid of the outer skin by expert hands who for generations have worked preparing these canned products. Once the fillets are clean, they are sliced “by knife” and packed in olive oil.

Dostupnosť Skladom (1 ks)
€18,50    
Kód tovaru 611
Značka Yurrita
Kategória Yurrita
 

Zloženie: biely tuniak (Thunnus Alalalunga) (RYBA), olivový olej, soľ

Lovený v zóne FAO 27

Celé pláty ventrescy(brucho bieleho tuniaka) z Bonito del Norte v olivovom oleji. Má bielu farbu s ružovými odtieňami, bez poškodenia. V ústach sa doslova rozplýva, má extrémne sladkú chuť a aromatickú rôznorodosť. Ventresca je najcennejšia časť tuniaka. Je umiestnená na bruchu tuniaka a tvori iba 2-3% z celej váhy ryby. Ručne sa spracuváva a taktiež sa separátne varí od iných častí. Ventresca má obsah tuku výrazne vyšší než priemerný tuniak- to ho robí mäkkší na podnebí a aj preto sa považuje za najcennejšiu časť.

Ingredients: white tuna (Thunnus Alalalunga (FISH), olive oil, salt

FAO area: FAO 27

Whole slices of Bonito del Norte ventresca (white tuna belly) in olive oil. White in colour with pink shades without crumbles. In the mouths it melts literally, with an extremly sweet taste and aromatic variety. Ventresca is the most precious part of tuna. It is placed on the fish's belly and accounts only 2-3% of the weight of whole tuna. It is separated manually and cooked separately from the rest of tuna. Ventresca has a fat content significantly higher than the average of tuna, for this reason it is considered the most precious part because it is much softer to the palate.

Hmotnosť 0.15 kg