Zeleninové paté (Vegetables paté)

 
6
8 168
Značky

Stránka 1 z 1 - 9 položiek celkom

  • CALUGI crema di olive nere 156 full Kód: 758
    Skladom (> 5 ks) Značka: Stefania Calugi

    Krém z čiernych olív sa používa na predjedlá, na bruschetty, krutóny, na plnenie obložených chlebíkov. Ideálne k mäsovým a syrovým nárezom.

    Cream from black olives is ideal as a starter on bruschettas, crutons or to made sandwiches. Ideal with cold cuts and cheeses.

    €6,50
  • CALUGI crema di olive verdi 156 full Kód: 752
    Skladom (> 5 ks) Značka: Stefania Calugi

    Krém zo zelených olív sa používa na predjedlá, na bruschetty, krutóny, na plnenie obložených chlebíkov. Ideálne k mäsovým a syrovým nárezom.

    Cream from green olives is ideal as a starter on bruschettas, crutons or to made sandwiches. Ideal with cold cuts and cheeses.

    €6,50
  • Paté Bomba di Salento 230g Kód: 569
    Skladom (3 ks) Značka: iContadini

    V tomto paté používame štipľavé papričky nazývané "cornetti". Pestujú sa na otvorenom poli na konci mája a zberané sú ručne od augusta do októbra. Po zbere sa umývajú, selektujú, odstraňujú stopky, krájajú na krúžky a zasolené sa nechajú krátku dobu zrieť. Potom sú rozmixované spolu so stredomorsými koreninami a zaliate exra panenským olivovým olejom.

    In this paté we use hot peppers which are called “cornetti”. They are cultivated in open field in the end of May and are picked by hand from August to October. Once in our factory, they are washed, selected, removed of their petiole, cut into rings and let matured under salt for a short period. Then they are triturated with the adding of some mediterranean spices and put in extra virgin olive oil.

    €7,50
  • i contadini pate pomodori secchi Kód: 566
    Vypredané Značka: iContadini

    Dlhé paradajky sú kultivované na otvorenom poli v mesiacoch apríl až máj a potom sa ručne oberajú v júli a auguste. Po obratí sa umyjú, vyselektujú, nakrájajú na malé kúsky zasolia a nechajú sa sušiť na slnku po dobu 4-5 dní. totot je tradičná južanská metóda, ktorú ich naučil starý otec. Potom je to znova selekcia a umývanie vo vode a jablčnom octe. V tomto bode sa zmixujú spolu s kaparami a inými stredozemnými koreninami. Nakoniec sa paté zaleje olivovým olejom. Na to, aby sa získalo 1kg paradajkového paté potrebujete približne 10kg čerstvých paradajok.

    The long tomatoes are cultivated in open field in our farm in the months of April and May and they are picked by hand in July and August. Once picked, they are washed, selected, cut by hand, salted and laid in the sun on desiccation frames for 4-5 days. That’s a natural method, a traditional technique handed us down by our grandpa. Then, there’s a new selection and a rewashing with water and apple vinegar. At this point they are mixed together with capers of Racale and Mediterranean spices. The paté is then put in extra virgin olive oil. To obtain 1 Kg of dried-tomatoes for the pie, we need about 10 Kg of fresh tomatoes.

    €7,50
  • icontadini green tomatoes pate Kód: 563
    Skladom (4 ks) Značka: iContadini

    Zelené paradajky zo Salenta sú pestované na otvorenom poli v mesiaci máj a v júli sa ručne zberajú, keď ešte paradajky sú stále zelené. Vyselektujú sa, umyjú, nakrájajú na kúsky a nechajú ich zrieť zasypané pod soľou. Táto stará tradičná južanská metóda im bola zverená ich starým otcom. Po tomto kroku zelené paradajky sa rozmixujú spolu s kaparami a ostatným stredozemnými koreninami. Nakoniec sa paté zaleje olivovým olejom. Tento produkt si vyžaduje čas a starostlivosť, ale výsledok je excelentný. Ich stará mama pripravovala toto špeciálne paté a teraz sú veľmi hrdí, že sa im podarilo dosiahnúť takú istú kvalitu.

    The green tomatoes of Salento are cultivated in open field in the month of May and are picked by hand in July, when the tomatoes are still green. They are washed, selected, cut into slices and laid to mature under salt. This old typical technique of the southern tradition was handed us down by our grandfather. After this step the green tomatoes are ground together with capers of Racale and other Mediterranean spices. The pie is then put in extra virgin olive oil. This product requires time and care but the result is absolutely excellent. Our grandmothers prepared this special paté in the past and we are really very proud to have maintained the same excellence!

    €7,50
  • Bruschetta di carciofi full Kód: 764
    Skladom (> 5 ks) Značka: Stefania Calugi

    Salsa na báze artičkov. Ideálne na 6 porcií.

    Condiment with artichokes. Ideal for 6 portions.

    €7,80
  • BRUSCHETTA DI POMODORO full Kód: 761
    Skladom (> 5 ks) Značka: Stefania Calugi

    Paradajková zmes vhodná na prípravu bruchetty. 

    Condiment with tomato ideal for bruschetta.

    €7,80
  • 51b+XVSZ3EL Kód: 575
    Vypredané Značka: iContadini

    Violetto Brindisino je veľmi špeciálna pôvodná odroda artičoku. Meno pochádza zo špeiálnej fialovej farby artičoku, ktorú má pri dozrievaní. Rastú od októbra a zberajú sa od marca do júna. Artičoky sú zberané a pripravované ručne do 24 hodín od zberu. Táto odroda má vysoký obsah inulínu a draslíka anízky obsah nerozpustnej vlákniny. Preto je mäkký a plný chuti. Okrem toho, že je chutný je aj veľmi zdravý: znižuje choleterol a tvorbu žlče a taktiež reguluje črevné a močové funkcie. Toto paté je pripravené jednoducho iba z artičokov a extra panenského olivového oleja. Nie je potreba tam pridávať niečo iné.

    The Violetto Brindisino is a very special native variety of artichoke. The name comes from the special purple colour of the artichoke as it ripens. We grow these artichokes from October and harvest them from March to early June. The artichokes are harvested and delicately prepared by hand, in a period of just 24 hours. This variety of artichoke has a high inulin content, a very small amount of insoluble fibre and a high potassium content. These characteristics make it both soft
    and particularly full of flavour. And not only is it tasty, it is also exceedingly healthy: it stimulates bile secretion, lowers cholesterol, and also regulates bowel and bladder functions. The pâté is prepared simply, with artichokes and extra virgin olive oil. There’s no need to add anything else.

    €7,90
  • BRUSCHETTA CON FUNGHI PORCINI full Kód: 767
    Skladom (> 5 ks) Značka: Stefania Calugi

    Dubáková salsa. Vhodná na prípravu plnených chlebíkov, bruchetty a hlavných jedál. Ideálna na 5 porcií.

    Condiment with porcini mushrooms. Perfect for main dishes, bruchette, crostini, sandwiches. ideal for 5 portions.

    €8

Stránka 1 z 1 - 9 položiek celkom