Mulino Quaglia

5
17 1517

Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom

  • petra 7220 granpasta Kód: 449
    Skladom (2 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Hladká múka typu 00. Patrí do kategórie silných múk, ktorá má vysokú schopnosť absorbovať tekutiny a zaručuje stabilitu cesta pri pečení. Bola navrhnutá na výrobu čertsvých cestovín. Vhodná pre ručné aj strojové spracovanie. Múka neobsahuje antioxidanty, ale aj napriek tomu si zachováva sviežu, živú farbu. Vďaka vysokému stupňu rafinácie dosiahnutého pokročilou technológiou mletia si zachováva najlepšie vlatnosti bez primiešavania iných typov múk alebo zrna.

    Mix of Italian and EU common wheat of certified origin. High quality of proteins that develop a strong and properly extensible gluten. High quality of starch that quickly absorbs and binds the liquids. High refinement obtained through a special extraction process that does not require antioxidants or other additives. Thanks to these characteristics ensures: a fresh pasta that is flavourful and has the taste and aroma of wheat. Workability both by hand and machine. It can be rolled out easily and does not tear if extremly thin. It keeps colour and flavour unchanged. It does not overcook. It does not cloud the water.

    €5,50
  • 1 small Stobbe 2017 3 3 MQ 133 white bagsMQ 133 2017 3 2 catalogue shoot D3 3295 Kód: 440
    Skladom (3 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Pšeničná múka mletá na kameni. Ideálne pre všetky typy chleba (ciabatta, bagety, okrúhle chleby) menšie a väčšie  sladké a slané kysnuté produkty, čerstvé vaječné aj bezvaječné cestoviny, klasickú pizzu, pizzu v plechu s dlhým kvasením.

    Common wheat with characteristics ideal for the types of finished product given. Extreme purity and wholesomeness of this product guaranteed by the modern stone grinding system. Ideal for all types of bread (ciabatta, baguette type loaf, round loaf) small and larger size sweet and savoury leavened products, puff pastry, fresh and egg pasta, deep pan and on peel pizza with long proving.

    €6,50
  • 3 small Stobbe 2017 3 3 MQ 133 white bagsMQ 133 2017 3 2 catalogue shoot D3 3309 PS6 Kód: 443
    Vypredané Značka: Mulino Quaglia

    100% talianska pšeničná múka, pestované v integrovanom poľnohospodárskom systéme a sledované od poľa po mlyn, bez mykotoxínov, pesticídov a konzervantov. Ideálne pre všetky typy pizze, chlebové tyčinky, krekry a listkové cesto.

    100% Italian common wheat , grown with integrated agricultural systems and traced from field to Mill, without mycotoxin, pesticides and preservatives. Ideal for all types of pizza on a plate, deep pan pizza and on peel, bread sticks and crackers, puff pastry.

    €6,50
  • farina petra 5 da 1 kg Kód: 872
    Skladom (2 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Pšeničná múka získaná mletím na kameni a preosievaním 100% talianskej starostlivo pestovanej a vystopovateľnej pšenice. Vyvážená múka vhodná pre cukrovinky, kde je potrebná slabá pšenica. Vhodné na prípravu cookies, odpalovaného cesta, piškótov a podobne.

    Wheat flour obtained from stone mill sifting of 100% Italian carefully farmed and traceable wheat. Finely balanced flours ideal for products used in patisserie normally using weak wheat. Cookies, tastes, profiteroles, sponge cakes, etc.

    €6,50
  • farina petra 9 da 1 kg Kód: 869
    Skladom (2 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Celozrnná múka vyrábaná mletím na kameni a preosievaním 100% talianskej starostlivo pestovanej a vystopovateľnej pšenice. Vyvážená múka ideálna pre pekárstvo ponúkajúca celkovú vyváženú hodnotu pšenice. Múku môžte použiť na výrobu tradičného celozrnného chleba, pizze, koláčov alebo koláčov.

    Whole wheat obtained from stone milling and sifting of 100% Italian carefully farmed and traceable wheat. A finely balanced flour, ideal for bakery offering the total nutritional value of the wheat. You can use the flour to make traditional whole meal breads, pizzas, cakes, fresh pasta, etc.

    €7
  • gluten free flour for bread and pizza 1 kg petra Kód: 446
    Vypredané Značka: Mulino Quaglia

    Exkluzívny prírodný produkt bez pridaných chemických látok. Špeciálne formulovaný pre celiatikov. Mix kukuričného škrobu, múky saraceno, ryžovej múky, vláknina psyllium, soli a cukru. Ideálne pre prípravu chleba a pizze. Je to produkt, ktorý je veľmi všestranný a ľahko spracovateľný. Táto múka je určená pre všetkých ľudí s alergiou alebo intolernaciou na lepok, ktorí sa nechcú vzdať vône a kvality tradičných pekárenských výrobkov s dôležitým prínosom vlákniny. 

    Exclusive natural product without any chemical additives. Specially formulated for celiacs. Mix of corn starch, flour saraceno, rice flour, psyllium fiber, salt and sugar. Ideal for bread and pizza. This gluten free flour is versatile and easy to process and is made for all people with allergy or intolerance for gluten, who do not want to give up the aroma and quality of traditional bakery products with important fiber benefits.

    €15
  • petra 0005 glutino 5 Kód: 830
    Skladom (1 ks) Značka: Mulino Quaglia

    Bezlepkový dietický produkt na výrobu koláčov. Bezlepkový preparát je výrobok s výnimočnými a jedinečnými vlastnosťami na prípravu výrobkov určených pre ľudí trpiacich alergiami alebo nznášanlivosťou na lepok, ktorí sa nechcú vzdať vône a dobroty tradičných pekárskych výrobkov s charakteristikami rozťažnosti cesta  porovnateľnými s vlastnosťami múky obsahujúcej lepok. Z vizuálneho hľadiska, konzistencie a chuti potravín s týmto bezlepkovým preparátom nedochádza k zrieknutiu sa pôžitkov zo stola.

    Product is specifically formulated for celiacs with no added chemical additives. Ideal for preparing sweet baked goods such as cakes , whipped masses, biscuits. Product with exceptional and unique characteristic for the preparation of products intended for allergic or gluten intolerant individuals who do not want to renounce the fragrance and goodness of traditional baked products wit an important intake of dietary fiber.

    €16,50

Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom