Celozrnné / Whole Wheat
Túto celozrnnú cestovinu si produkujú z vlastnej pšenice pestovanou v súlade Good Agricultural practices (Dobré Poľnohospodárske Praktiky). Pri mlení múky sa zachovávaj´á všetky elementy pšenice: klíčky, endospermu a otruby. Toto umožňuje zachovanie všetkých nutričných vlastností a vitamínov s väčším prínosom z hladiska vlákniny a minerálnych solí. Pretláčajú sa cez bronzové sitá a sušenie prebieha počas 40 hodín pri 44°C.
Our whole wheat pasta is produced with our own wheat grown in line with the guidelines of the Good Agricultural Practices. The milling process preserves every element of the wheat: germ, endosperm and bran. This allows to maintain unchanged all the nutritional and vitamin properties with a greater contribution in terms of fibre and mineral salts. We use circular bronze die plates and we dry pasta at temperatures lower than 44°C, taking about 40 hours.
Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom
Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom