› Talianske delikatesy › Cestoviny (Pasta)
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 35 položiek celkom
Krátke, nepravidelne nakrájané tradičné cestoviny, ktoré sa ideálne hodia do strukovinových polievok alebo k mäsovým a hríovým omáčkam. Doba varenia 4 minúty.
Short, irregularly cut, traditionally matched with legumes soups, but that can also go well with meat and mushrooms sauces. Cooking time 4 minutes.
Typická remeselná cestovina z Puglie. Výborne sa hodí s brokolicou. Doba varenia je 15 minút.
Typical artisian pasta from Puglia region, it goes very well turnip tops. Cooking time 15 minutes.
Tradičná talianska cestovina. Výborná kombinácia klasických vaječných tagliatelle so špenátovými pre krásny, chutný a farený výsledok. Doba varenia 8 minút.
Typical pasta of the Italian tradition. Very tasty combination of classical egg tagliatelle together with spinach for a very fine and coloured dish. Cooking time 8 minutes.
Veľmi špeciálna krátka cestovina pochádzajúca z tradície ručne vyrábaných cestovín. Veľmi dobré s mäsovými omáčkami. Doba varenia 6 minút.
A very special short shape coming from the ancient tradition of handmade pasta. Very good with meat sauce. Cooking time 6 minutes.
Vaječná cestovina - 1cm hrubá. Výborná s mäsovými a rybími omáčkami. Doba varenia 3 minúty.
A 1 cm-wide type of pasta. Delicious with meat and fish sauces. Cooking time 3 minutes.
Vaječné dlhé cestoviny - ploché. Vhodné na rybie omáčky alebo pre tradičný recept "pesto alla genovese". Doba varenia 3 minúty.
Spaghetti-lenght pasta but with a flat section. It ideally matches with fish sauces or with the traditional "pesto alla genovese". Cooking time 3 minutes.
Najširší typ cestoviny, ktorú vyrábame. Výborne sa hodia s divinovými omáčkami. Doba varenia 5 minút.
The widest cut we produce. Excellent with game sauces. Cooking time 5 times.
Vaječné cestoviny vyrobené z citrónovej šťavy zo sicílskych citrónov. Ideálne k makkýšom alebo so smotanovou omáčkou so šunkou a hráškom. Doba varenia 3 minúty.
Made with a juice of lemons from Sicily. They are perfect with a shellfish white sauce or with a cream, ham and peas sauce. Cooking time 3 minutes.
Vaječné fettucine so špenátom v ceste. Výborné so zeleninovými omáčkami. Doba varenia 3 minúty.
Fettucine with spinach in the dough. Delicious with vegetables sauces. Cooking time 3 minutes.
Vaječné cestoviny Linguine s malými kúskami cesnaku a petržlenu v ceste. Výborne sa hodia k omáčkam z údených rýb ako losos. Doba Varenia sú 3 minúty. Balenie je na 4 porcie.
Linguine with small pieces of garlic and parsley in the dough. excellent with smoked fish sauces, for example salmon. Cooking time 3 minutes.
Vaječné fettuccine so sépiovým atramentom v ceste. Veľmi zaujímavá a delikátna chuť. Ideálne k omáčkam zo sépie. Doba varenia: 5 minút.
Fettuccine made with a squid ink in the dough. Very impressive and with a delicate taste. Ideal for cuttlefish sauces. Cooking time 5 minutes.
Bucatini majú priemer 2,9 mm s 0,8 mm dierou v strede cestoviny a dĺžkou 260 mm. Doba varenia je 5-7 minút.
Bucatini have a diameter of 2,9 mm with a central hole of 0,8 mm and a length of 260 mm. Their cooking time is between 5 and 7 minutes.