Production area of the olives: Tuscany territory and other italian selected areas.
Cultivar: Leccino.
Period of harvest: October – December.
Processing times: within 10 hours from picking
Cleaning olives: removal of stems and leaves using patented machines and olives washing with purified water.
Processing:: a continuous airtight cycle, under nitrogen. Extraction at a controlled temperature (cold extraction) in absence of oxygen.
Production:: limited.
Filtering:: pure cellulose
Storage:: at a controlled temperature in stainless steel containers, in absence of oxygen, under nitrogen.
Bottling: automatic under nitrogen with bottle cleaning and automatic level control.
Security: non-refillable cap.
Fragrance: delicate with fresh olive sensations
Taste: light fruity with fresh almonds sensations. Balanced in the mouth with slight feeling herbaceous.
Color: green with golden reflections.
Recommended on: perfect on risotto and steaned fish. Excellent on fish salads
Leccino 500ml
Popis
Výrobná oblasť olív: Toskánsko a iné vybrané talianske miesta
Odroda: Leccino
Perióda zberu: od októbra do decembra
Čas spracovania: do 10 hodín od zberu olív
Čistenie olív: odstránenie stopiek a listov používaním patentovaných mechanizmov a olív, ktoré sa premývajú čistou vodou
Spacovanie: nepretržitá uzavretý cyklus pod dusíkom. Extrakcia pri kontrolovanej teplote(extrakcia za studena) za neprítomnosti kyslíka.
Filtrovanie: čistá celulóza
Produkcia: limitovaná
Skladovanie: pri kontrolovanej teplote v nádobe z nehrdzavejúcej ocele bez kyslíka, pod dusíkom
Fľaškovanie: automatické pod dusíkom s čistením fliaš a automatickou reguláciou hladiny
Bezpečnosť: jednorázové fľaše bez možnosti doplnenia
Vôňa: delikátna so znakmi čerstvých olív
Chuť: ľahká ovocná so znakmi čersctých mandlí,vyvážená v ústach s jemným náznakom byliniek
Farba: zelená so zlatými odleskami
Odporúčané na: ideálne k rizotu a rybe, excelentný na rybie šaláty
Hmotnosť | 1.2 kg |