Olivový olej zo zelených olív 500ml
Popis
Výrobná oblasť olív: v okrese Florencie, Arezzo, Sieny a najlepších talianskych oblastí
Odroda: talianske odrody
Perióda zberu: od októbra do decembra
Čas spracovania: do 15 hodín od zberu olív
Čistenie olív: odstránenie stopiek a listov používaním patentovaných mechanizmov a olív, ktoré sa premývajú čistou vodou
Spacovanie: nepretržitá uzavretý cyklus pod dusíkom. Extrakcia pri kontrolovanej teplote(extrakcia za studena) za neprítomnosti kyslíka.
Filtrovanie: čistá celulóza
Skladovanie: pri kontrolovanej teplote v nádobe z nehrdzavejúcej ocele bez kyslíka, pod dusíkom
Fľaškovanie: automatické pod dusíkom s čistením fliaš a automatickou reguláciou hladiny
Bezpečnosť: jednorázové fľaše bez možnosti doplnenia
Chuť: buket nezrelých zelených olív s bylinnými tónmi a artičokmi, harmonická chuť medzi pikantnou a horkou chuťou
Farba: smaragdovo zelená až zlato žltá
Odporúčané na: ideálne k mäsu a grilovanej zelenine. Excelentné na carpaccio a do šalátov.
Production area of the olives: in the provinces of Florence, Arezzo, Siena and/or from the best italian areas.
Cultivar: italian varieties.
Period of harvest: from October to December.
Processing times: within 15 hours of the picking.
Cleaning olives: removal of stems and leaves using patented machines and olives washing.
Processing: a continuous airtight cycle, under nitrogen. Extraction at a controlled temperature (cold extraction) in absence of oxygen.
Filtering: pure cellulose.
Storage: at a controlled temperature in stainless steel containers, in absence of oxygen, under nitrogen.
Bottling: automatic under nitrogen with bottle cleaning and automatic level control.
Security: non-refillable cap.
Fragrance: intense freshness of green olives.
Taste: bouquet of unripe fresh olives with herbaceous notes and artichoke. Harmonic with a balance between a spicy and bitter flavor.
Color: emerald green almost a golden yellow.
Recommended on: perfect on meat and grilled vegetables. Excellent on carpaccio and salad.
Hmotnosť | 0.85 kg |