Production area of the olives: Florence.
Cultivar: Frantoio, Moraiolo, Pendolino and other native cultivars.
Period of harvest: October, November.
Processing times: following the PGI Tuscany regulation.
Cleaning olives: removal of stems and leaves using patented machines and olives washing with purified water.
Processing: a continuous airtight cycle, under nitrogen. Extraction at a controlled temperature (cold extraction) in absence of oxygen.
Production: limited.
Filtering: pure cellulose.
Storage: at a controlled temperature in stainless steel containers, in absence of oxygen, under nitrogen.
Bottling: automatic under nitrogen with bottle cleaning and automatic level control.
Security: non-refillable cap.
Fragrance: medium-intense fruity with herbaceous sensations.
Taste: harmonic, slightly spicy and bitter.
Color: intense green.
Recommended on: ideal on ravioli with ragou. Perfect on pappa al pomodoro
Toscano Colline di Firenze IGP 500ml
Popis
Výrobná oblasť olív: Florencia
Odroda: Frantoio, Moraiolo, Pendolino a ostatné domorodé odrody
Perióda zberu: Október, November
Čas spracovania: podľa toskánskych IGP regulácií
Čistenie olív: odstránenie stopiek a listov používaním patentovaných mechanizmov a olív, ktoré sa premývajú čistou vodou
Spacovanie: nepretržitá uzavretý cyklus pod dusíkom. Extrakcia pri kontrolovanej teplote(extrakcia za studena) za neprítomnosti kyslíka.
Filtrovanie: čistá celulóza
Skladovanie: pri kontrolovanej teplote v nádobe z nehrdzavejúcej ocele bez kyslíka, pod dusíkom
Fľaškovanie: automatické pod dusíkom s čistením fliaš a automatickou reguláciou hladiny
Bezpečnosť: jednorázové fľaše bez možnosti doplnenia
Chuť: stredne intenzívna ovocná chuť s bylinkovoým podtónom
Farba: intenzívna zelená
Odporúčané na: ideálne k raviolám z ragú, perfektný na pappa al pomodoro
Hmotnosť | 1.2 kg |