› Talianske delikatesy › Špeciality z ostrova Pantelleria (Delights from Pantelleria) › Koreniny / Seasoning
Stránka 1 z 1 - 3 položiek celkom
Kaparová soľ bez kapár! Produkt, ktorý bol vždy považovaný za odpad z výroby, morská soľ nasiaknutá prírodnou vodou z kapár, ktorá vzniká pri zrení. Aróma a soľ sú tak dobre zmiešané prostredníctvom prírodného kvasiaceho procesu kapár. Zvýrazňuje chuť šalátov a najlepšie sa hodí na mäso, ryby a čerstvé syry. Môže obsahovať malé kúsky kapár.
A caper-less caper salt! Long regarded as a waste product from the curing process, this sea salt is imbued with thevegetation liquid released by the caper. The aroma and salt are thus deeply intermingledthrough the caper’s natural fermentation process. It enhances fl avor in salads and is bestused raw on meat and fi sh dishes and on fresh cheeses. May contain small pieces of caper.
Extrémne voňavá aplná chuť. Toto oregáno sa pestuje, vyberá a suší v Pantellerii a obsahuje celú podstatu krajiny -slnko, vzduch,more, ktoré robia tento ostrov jedinečným presne ako toto oregáno.
Extremely fragrant and rich in flavour, this oregano is cultivated, picked and dried in Pantelleria and contains the whole essence of the land, sun, air and sea that make this Island so special and unique. Exactly like this oregano.
Hustý sirup získaný z redukcie čerstvého hroznovéh muštu odrody Zibibbo a cukru. Perfektná kombinácia sladkosti a arómy dáva nový rozmer bylinkovým a výrazným syrom, čerstvým kozím syrom a kôrovcom. Vyskúšajte na vanilkovú zmrzlinu alebo ako sladidlo do čaju.
A thick “syrup” obtained from reducing fresh Zibibbo grape must and sugar. A perfect blend of sweetness and aroma gives a new tanginess to herby or strong cheeses, fresh goat cheeses and shellfish dishes. Try on vanilla ice-cream or as a sweetener in tea.