Mancini
Rodina Mancini produkuje prémiové cestoviny z pšenice, ktorú si sami pestujú na svojom 10 hektárovom pozemku na poliach v Le Marche v strednom Taliansku. Už tri generácie pracujú v tomto krásnom prostredí nedotknutej krajiny. Zber zrna prebieha v júni a v júli a potom sa na rotáciu vysádza slnečnica a fazuľe "fava" (zelené fazuľky). Na to aby ste dosiahli výživné a dobre ochutené cestoviny musíte začať od kvality a druhu tvrdej pšenice. Preto sa rodina Mancini rozhodla, vypestovať svojú vlastnú pšenicu z ktorej robia cestoviny. Postavili na mieru malú továreň priamo uprostred svojho pola, aby mali kvalitu pšenice neustále pod kontrolou v každej fáze produkcie. Používajú bronzové sitá pre všetkých 11 druhov cestovín, ktoré vyrábajú. dodávajú cestovinám rustikálnu textúru, ktorá pomáha udržať lepšie omáčku. Cestoviny sú pomaly a jemne sušené, aby sa zachovali všetky nutričné hodnoty a chuť. Dnes Massimo Mancini je vedený znalosťamis vojho starého otca Mariana a spolu so svojím otcom Giuseppem produkujú jednu z najlepších výberových cestovín v Taliansku.
So spoločnosťou Mancini spolupracujeme už od roku 2014. Predávame ju v našom showroome a taktiež z nej varíme. Veľmi dobre sa s cestovinou pracuje a taktiež fantasticky chutí. Je to cestovina, ktorú používajú najlepšie reštaurácie ohodnotené hviezdou Michellin po celom svete.
Our family produces top-quality pasta from wheat we grow in 10 hectares of our own fields in Le Marche, central Italy. We’ve worked this land for three generations in the unspoiled countryside of this beautiful hilly area. We harvest the grain in June and July, and rotate the fields with other crops like sunflowers and fava beans.
To get nutritious, well-flavored pasta, you need to start with the best varieties of hard, durum wheat. That’s why we decided to grow our own and to make our pasta only from this freshly ground wheat.
We built a custom-designed, small factory right in the middle of the wheat fields so we could control the quality of our wheat and every stage of the pasta production.
We use bronze dies for the eleven pasta shapes we produce: they give an artisanal, textured finish to the pasta that makes it hold its sauces better. The pasta dries slowly at gentle temperatures so it retains all its wheat flavor and nutrients.
Today, Massimo Mancini is guided by the teachings of his late grandfather, Mariano, as he works alongside his father, Giuseppe, to produce some of Italy's finest pasta.
Stránka 1 z 2 - 23 položiek celkom
Stránka 1 z 2 - 23 položiek celkom