› Talianske delikatesy › Octy (Vinegars)
Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom
Červený vínny ocot z Chianty.
Wine vinegar from Chianti.
Tento balzamický ocot je nadizajnovaný pre každodenné rodinné používanie. Starostlivo dozretý a jeho klasická jemne štipľavá chuť ho robí ideálnym ochucovadlom pre šaláty.
Is a product designed for everyday family use. Carefully aged, its classical, slightly pungent flavour makes it an ideal salad dressing.
Tento balzamický ocot je primárne určený na ochucovanie mäsa, rýb a zeleniny. Vyzretý do plnej okrúhlej chuti. Je taktiež vynikajúci na pečené a grilované mäso.
Is especially indicated as a condiment for meat, fish or greens. Aged to full, rounded flavour, Orange Label Balsamic is also delicious on roasted or grilled meats.
Odporúčaný pre špeciálne recepty s čerstvými jahodami, zmrzlinou alebo syrom Parmigiano Reggiano DOP. Červený balzamický ocot z Modeny je najviac cenený a obľúbený. Pomaly dozrieva v dubových sudoch. Jeho chuť je skvelá, plná, mäkká sladko-kyslá.
Is recommended for those special dishes, with fresh strawberries, ice-cream or Parmesan cheese. The most prized of our Modena range, Red Label Balsamic Vinegar is slowly aged in oak casks. Its full, mellow flavour blends sweet and sour tastes superbly.