› Talianske delikatesy › Olivové oleje (Olive oils)
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 14 položiek celkom
Ochucovadlo na báze extra panenského olivového oleja s bielou hľuzovkou. Ideálne na bruschetty, hlavné jedlá ako mäso a ryby.
Extra-virgin olive oil with white truffle. Ideal for flavoring bruschette, first dishes and second courses of meat or fish.
Červený vínny ocot z Chianty.
Wine vinegar from Chianti.
Za studena lisovaný extra panenský olivový olej najvyššej kvality priamo z Toskánska.
Olivy sú pôvodom 100% z Talianska.
Superior category olive oil obtained directly from olives and solely by mechanical means. 100% Italian product.
Extra panenský olivový olej. BIO. 100% taliansky.
Extra virgin olive oil. BIO. 100% Italian.
Extra panenský olivový olej odrody Biancolilla.
Extra virgin olive oil of variety Biancolilla.
Extra panenský olivový olej odrody Peranzana.
Extra virgin olive oil of variety Peranzana.
Za studena lisovaný extra panenský olivový olej získaný z ručne vyberaných čiernych olív. Delikátna, harmonická, jemná a plná chuť.
Extra Virgin Olive Oil that comes from the selection in the field of hand-picked olives, at the time of their complete maturation. Thus an Extra Virgin is born with a delicate, harmonious flavor and a soft and round taste.
Tradičný extra panenský olivový olej vyrobený zo zelených a čiernych olív v strede zberacej sezóny. Všetky olivy sú lisované exkluzívnymi metódami v našom lise Frantoio Santa Téa. Filtrovaný olivoý olej sa uchováva v ochrannej atmosfére, ktorá umožňuje, aby sa bylinné a ovocné arómy prepojili a vznikla špeciálna vyvážená chuť.
Traditional – it is the extra virgin olive oil which originates from green and black olives picked during the central part of the olive harvest. All olives are pressed in our olive mill Frantoio Santé Téa with exclusive methods. The filtered olive oil is then stored in a protected atmosphere allowing the herbal and fruity aromas to blend together in creating a special balanced flavor.
Čerstvý extra panenský olivový olej priamo z frantoio vyrobený zo zelených olív. nefiltrovaný. Tento bohatý olivový olej má ovocnú arómu a plné telo s chuťou nefiltrovanej olivovej drene. Výsledný sediment je úplne prirodzený.
Fresh from the Frantoio – an extra virgin olive oil made from green olives, a non-filtered product. This rich olive oil has a fruity aroma and a full bodied flavor of unfiltered olive pulp. The resulting sediment is completely natural.
Za studena lisovaný extra panenský olivový olej získaný z ručne vyberaných čiernych olív. Výrazný charakter s intenzívnou vôňou čertsvých olív a jenoua rómou artičokov a divých bylín. Plná, vyvážená chuť, jemne korenistá.
A cold pressed extra virgin olive oil obtained by handselected green olives. A distinct character with the intense fragrance of fresh olives and a slight aroma of artichoke and wild herbs. A full-bodied, balanced flavour that is spicy.
Monoodroda Leccino sa získava z výberových olív, včasného lisovania a výhradnej metódy extrakcie Frantoio di Santa Tea. Ako výsledok je úplne prírodná charakteristika vyjadrenia tohto kultivaru.
The monocultivar Leccino is obtained from the selection in the fields of just this variety, the timely pressing, and the exclusive method of extraction of Frantoio di Santa Téa. As a result you have all the natural charteristics that are expression of this cultivar.
Ovocný olivový olej s horkou dochuťou je záskaný výhradne z olív odrody Moraiolo. Táto monoodroda je skutočná pochúťka pre všetkých milovníkov jedla získaná z výberových olív, ktoré sú okamžite po zbere spracované.
A fruity olive oil with a bitter note is obtained from the olive Moraiolo. The monovariety Moraiolo, true delicacy for food lovers, is obtained from the selection in the field of this olives followed by immediate milling.