Olivový olej z tmavých olív 500ml
Popis
Výrobná oblasť olív: v okrese Florencie, Arezzo, Sieny a najlepších talianskych oblastí
Odroda: talianske odrody
Perióda zberu: od októbra do decembra
Čas spracovania: do 15 hodín od zberu olív
Čistenie olív: odstránenie stopiek a listov používaním patentovaných mechanizmov a olív, ktoré sa premývajú čistou vodou
Spacovanie: nepretržitá uzavretý cyklus pod dusíkom. Extrakcia pri kontrolovanej teplote(extrakcia za studena) za neprítomnosti kyslíka.
Filtrovanie: čistá celulóza
Skladovanie: pri kontrolovanej teplote v nádobe z nehrdzavejúcej ocele bez kyslíka, pod dusíkom
Fľaškovanie: automatické pod dusíkom s čistením fliaš a automatickou reguláciou hladiny
Bezpečnosť: jednorázové fľaše bez možnosti doplnenia
Chuť: jemne korenistá so sladkými tónmi
Farba: zlatá žltá
Odporúčané na: ideálne k rybám pripraveným na pare a na prípravu čokoládových dezertov
Production area of the olives: in the provinces of Florence, Arezzo, Siena and/or from the best italian areas.
Cultivar: italian varieties.
Period of harvest: from October to December.
Processing times: within 15 hours of the picking.
Cleaning olives: removal of stems and leaves using patented machines and olives washing.
Processing: a continuous airtight cycle, under nitrogen. Extraction at a controlled temperature (cold extraction) in absence of oxygen.
Filtering: pure cellulose.
Storage: at a controlled temperature in stainless steel containers, in absence of oxygen, under nitrogen.
Bottling: automatic under nitrogen with bottle cleaning and automatic level control.
Security: non-refillable cap.
Fragrance: delicate fresh olive aroma and notes of almond.
Taste: slightly spicy with sweet sensations.
Color: golden yellow.
Recommended on: great on steamed fish and for preparing chocolate cake.
Hmotnosť | 1.3 kg |