Ančovičky v olivovom oleji 50g
Popis
Zloženie: filety ančovičiek (RYBA), olivový olej, soľ. Po otvorení skladujte v chladničke a skonzumujte do 72 hodín.
Lovené v zóne FAO 27
Celé filety dobre očistené od kostí, bez rezov alebo poškodenia. Farba filetu je hnedo-červená pretože čas marinatúry v slanom náleve je kratší v porovnaní s väčšími ančovičkami. Na podnebí má filet dobrú konzistenciu, sú silné a odolné na skus, chuť je sladká s dobrou chuťou, ktorá nie je nikdy príliš silná, ale má komplexnú pozoruhodnú arómu . V Kantabrijskom mori majú ančovičky možnosť byť viac výživné vďaka viac okysličenej a chladnej vode v porovnaní so stredozemným morom, a to im robí väčšiu vrstvu tuku, ktorá robí mäso viac šťavnaté a pevné. Najkvalitnejšie ančovičky sa lovia v mesiacoch apríl až jún, tesne po zime kedy sa im nahromadil tuk.
Ingredients: fillets of anchovies(FISH), olive oil, salt. Once open cover with olive oil and keep in refrigerator, consume within 72 hours.
FAO AREA: FAO 27
Fillets are boneless and intact, without cats or breaks, brown to reddish in colour because they matured in more salty brine for a shorter period compared to bigger anchovies 00. In Cantabrian sea anchovies live in more hydrogenated and cold water compared to the Mediterranean Sea. for this reason they develop a more compact and juicy meat, with more fat. Best quality anchovies are fished between April and June, when the fish has more amount of fat developed during the colder moths.
Hmotnosť | 0.067 kg |