Fabrizio Pratesi

16
30 11630

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom

  • locobianco Kód: 947
    Locobianco Toscano IGT
    Skladom (> 5 ks) Značka: Fabrizio Pratesi

    Biele toskánske víno z oblati Carmignano. 90% Sangiovese 10% Cabernet. Výborne sa hodí na leto k šalátom , grilovaným rybám a letným predjedlám. Elegantná a svieža chuť.

    White Tuscan wine from Carmignano. 90% Sangiovese 10% Cabernet. Perfect for summer with salads, grilled fish and summer appetizers. Elegant and fresh taste.

    €16
  • locorosato Kód: 944
    Locorosato Toscano IGT
    Skladom (> 5 ks) Značka: Fabrizio Pratesi

    Ružové toskánske víno. 100% Sangiovese. Hodí sa k hovädziemu, telaciemu, bravčovému a divinovému mäsu. K vyzretým a tvrdým syrom a hydine. Zber začiatkom septembra z mladších semien Sangiovese, mäkký lis, macerácia pár hodín s kožou v oceľových nádržiach s kontrolovanou teplotou. Zrenie v oceľových nádržiach počas 4 mesiacov.

    Tuscan rose wine. 100% Sangiovese. It is suitable for beef, veal, pork and game meat. For mature and hard cheese and poultry. Harvest in early September from younger seeds Sangiovese, soft press, maceration a few hours with skin in steel tanks controlled temperature. Maturation in steel tanks for 4 months.

    €16
  • vini pratesi Kód: 941
    Locorosso Barco Reale di Carmignano DOC
    Skladom (> 5 ks) Značka: Fabrizio Pratesi

    Červené víno z oblasti Carmignano. 90% Sangiovese 10% Cabernet Sauvignon. Výborne sa hodí k hovädziemu, jahňaciemu, telaciemu mäsu a k hydine. Mäkký lis, macerácia a fermentácia v oceľových nádržiach po dobu 2 týždňov. Zrenie v oceli po dobu 4/5 mesiacov.

    Red wine from Carmignano. 90% Sangiovese 10% Cabernet Sauvignon. Perfect for beef, lamb, veal and poultry. Soft press, maceration and fermentation in steel tanks for 2 weeks. Maturing in steel for 4/5 months.

    €16
  • carmione docg Kód: 950
    Carmione Carmignano DOCG
    Skladom (> 5 ks) Značka: Fabrizio Pratesi

    Červené víno z oblasti Carmignano. 70%Sangiovese, 20% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot. Intenzívna rubínová červená farba svieža plná chuť s dlhou dochuťou. Výborne sa hodí k florentským steakom, zajačine a jahňacim kotletám. Mäkký lis, 3 týždne macerácie v oceľových nádržiach s kontrolovanou teplotou (25/26 ° C). Malolaktické kvasenie a starnutie počas 12/15 mesiacov v použitých francúzskych barikách. Uložené vo fľaši 6 mesiacov pred plnením.

    Red wine from Carmignano. 70% Sangiovese, 20% Cabernet Sauvignon,10% Merlot. Intense ruby ​​red color with a fresh, full-bodied taste with a long aftertaste. Perfect with Florentine steaks, rabbit and lamb chops.Soft press, 3 weeks maceration in temperature controlled steel tanks (25/26°C). Malolactic fermentation and ageing for 12/15 months in used french barriques. Fining in bottle for 6 months before release.

    €30

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom