› Predávané značky › Stefania Calugi
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 21 položiek celkom
Krém z čiernych olív sa používa na predjedlá, na bruschetty, krutóny, na plnenie obložených chlebíkov. Ideálne k mäsovým a syrovým nárezom.
Cream from black olives is ideal as a starter on bruschettas, crutons or to made sandwiches. Ideal with cold cuts and cheeses.
Krém zo zelených olív sa používa na predjedlá, na bruschetty, krutóny, na plnenie obložených chlebíkov. Ideálne k mäsovým a syrovým nárezom.
Cream from green olives is ideal as a starter on bruschettas, crutons or to made sandwiches. Ideal with cold cuts and cheeses.
Paradajková omáčka s bravčovou salsicciou ideálna na cestoviny.
Tomato sauce with pork meat sausage ideal for pasta dishes.
Salsa na báze artičkov. Ideálne na 6 porcií.
Condiment with artichokes. Ideal for 6 portions.
Paradajková zmes vhodná na prípravu bruchetty.
Condiment with tomato ideal for bruschetta.
Dubáková salsa. Vhodná na prípravu plnených chlebíkov, bruchetty a hlavných jedál. Ideálna na 5 porcií.
Condiment with porcini mushrooms. Perfect for main dishes, bruchette, crostini, sandwiches. ideal for 5 portions.
Figový džem s píniovými orechami sa výborne hodí k syrom ako robiola, Parmigiano Reggiano, brie alebo k syrom dozrievajúcim v jaskyni.
This jam is made of figs and pine nuts and is excellent with robiola, Parmigano Reggiano, brie cheeses and also fossa cheese.
Pomarančová salsa s chili papričkou je ideálna k ricotte, stracchinu a k iným čerstvým syrom.
This orange-chili salsa is excellent with ricotta, stracchino cheese and other types of fresh cheese.
Želatína z dezertného vína Vin Santo z oblasti Chianti. Ideálna polo vyzretým ovčím syrom, gorgonzole a slaným syrom.
This salsa is made of Vin Santo from Chianti and is excellent on medium-aged pecorino, gorgonzola cheese and savory cheeses.
Artičoky sú považované za kráľa zeleniny a hľuzovku za kráľovnú stola. Skutočne, toto párovanie je perfektné! Kombináciou týchto ušlachtilých ingrediencií, je tento excelentný krém vyvorený pre hlavné jedlá ako zemiakové gnocchi, rizoto a cestoviny. Ideálne na 4 porcie.
The artichoke is considered the "King" of vegetables, the truffle the "King" of the table. Honestly, the pairing is perfect! From the combination of these noble ingredients an excellent cream is created for first courses, such as potato gnocchi, risottos and pasta. Ideal for 4 portions.
Ochucovadlo na báze extra panenského olivového oleja s bielou hľuzovkou. Ideálne na bruschetty, hlavné jedlá ako mäso a ryby.
Extra-virgin olive oil with white truffle. Ideal for flavoring bruschette, first dishes and second courses of meat or fish.
Ragú z diviaka ideálne ako omáčka na cestoviny.
Wildboar ragout ideal for pasta.